Säg Ja till livet!

Du kan aldrig tillfredställa en inre längtan med yttre medel. Det handlar om att uppfylla denna längtan inom dig. Du försöker hela livet anpassa dig till den bild andra har av dig men när allt har skalats bort, vem är du då i själva verket? Det är viktigt att först identifiera oss själva, inte i förhållande till vår omgivning utan i förhållande till oss själva. Det är mycket viktigt att veta vem du är. Du kanske tror att du vet det, men kanske är det du sysslar med i livet, allt du går efter, därför att människor har en tendens att identifiera dig med din yrkesroll och vilka saker som du omger dig med.

 

Du kanske tror att det är så, men det är inte nödvändigtvis den person du är innerst inne är. Det är av detta skäl vi ger oss ut på en själsresa för att lära känna oss själva bättre. Jag kan inte göra det åt dig, ingen annan kan göra det åt dig. Det är bara du som en gång för alla kan bestämma vem du är. Om du känner att du inte är någon genom att andra människor tycker och tänker åt dig. Då måste du börja känna efter hur du verkligen vill leva, känna efter vad som känns rätt för dig utan att vara rädd för vad andra ska tycka och säga.

 

Om du börjar att skilja på vem du är och på vad du har och gör samt presterar så hittar du tillbaks till ditt rätta sanna jag. Lär känna dig själv genom att vara den du är varken mer eller mindre sann och äkta, men för det mesta vill du vara mer eller mindre än den du redan är, men du kan inte vara mer eller mindre än den du redan är!

 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

misstrong.blogg.se

Fröken Stark

RSS 2.0