Proteinbars
Ingredienser, 2 bars mandelchoklad:
1 dl havregryn
1 skopa (30 g) vassleprotein choklad
1 msk mandelsmör
1,5 msk vatten
0,5 msk kakao
Ingredienser, 2 bars mandelvanilj: 1 dl havregryn
1 skopa (30 g) vassleprotein vanilj
1 msk mandelsmör
1,5 msk vatten
1 kryddmått vaniljpulver
Gör så här:
Blanda ihop alla torra ingredienser. TIllsätt mandelsmör och vatten tills det blir en formbar massa. Använd händerna och forma dom till önskad storlek. Tillsätt mer vatten om det blir för torrt och mer havregryn/proteinpulver om det blir för blött. Förvara dom i kylen eller i frysen och linda in dom i aluminiumfolie när du är på språng :)
Näringsvärde/bar mandelchoklad: 175 kcal, 18 g protein, 13 g kolhydrater, 6 g fett.

