Miss summer

Sommartider hej hej, sommartider. Ja, gud vad jag saknar sommaren, solen, grönt gräs, kvittrande fåglar, sena ridturer, dagar i stallet, cykelturer, långa promenader, att sola och att bara njuta av sommaren. Fast något man saknar otroligt mycket som ryttare är ju självklart att kunna rida utan att det regnar, blåser eller är kallt. Det finns inte många stunder som slår en sen ridtur barbacka på en äng där höet precis tagits in i solnedgången och bara strosa runt på de km långa ängarna och bara vara (dock kan vi skippa bromsarna, haha). Jag menar, vem skulle inte tycka att det är en av de härligaste sakerna som finns?? Förmodligen ni som inte haft möjlighet att testa, så testa! :)
 
Kayla är så fin på sommaren, hon är vältrimmad, fin/glansig päls, nytvättad, en fin sommarmage med massa grönt gräs i, allmänt mysig och hur lugn som helst. Finns verkligen inget bättre än fint väder när man har häst. Just nu är ju vädret rent skit om man jämför med våren-sommaren-en bit in på hösten. Samtidigt så kan sommaren ibland vara för varm för att ens rida på kvällen och det är lite småtråkigt, men då kan man i alla fall ta en lång promenad med Kayla istället till någon sjö och plaska lite och svalka av sig. Ja, jag saknar verkligen de där kvällarna och det mest fantastiska är att vi närmar oss dit, några månader kvar, men snart är vi där! :D
 
 
Glädjeskutt är något som Kayla tycker om på sommaren, speciellt när man rider på en äng en sen sommardag, då gillar hon att springa loss lite och testa om matte har balansen kvar eller inte! ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

misstrong.blogg.se

Fröken Stark

RSS 2.0